ΑΔΕΝΔΡΟ : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου / ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Με λύπη σήμερα πληροφορηθήκαμε πως την Τετάρτη 16/8 και ώρα 20:00-20:40, 5 μαθητές προέβησαν σε βανδαλισμούς στην είσοδο του σχολείου.
Τόσο εμείς, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, όσο και οι διευθυντές, κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά ένα υγιές και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Είναι κρίμα αυτό να καταστρέφεται από τους ίδιους τους μαθητές του σχολείου. Όπως πολλοί γονείς μπορεί ήδη να διαβάσατε στο ενημερωτικό
e – mail του σχολείου, οι μαθητές έχουν καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στον προαύλιο χώρο και γνωρίζουμε ποιοι είναι. Σύμφωνα με το καταστατικό του σχολείου θα έπρεπε να υπάρξει τιμωρία από τις αρμόδιες αρχές. Είναι η ΠΡΩΤΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που δεν θα γίνει καταγγελία του περιστατικού.Δεν θα υπάρξει επόμενη. Μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε να ξεκινήσει το βάψιμο του κτιρίου και αντίστοιχες συμπεριφορές δεν θα συγχωρούνται.
Γονείς και κηδεμόνες μιλήστε στα παιδιά σας! Εξηγείστε τους πως το σχολείο είναι ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ χώρος!
Αυτά περνούν τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητάς τους εκεί και επομένως είναι και δική τους ευθύνη η διατήρηση της καλής κατάστασής του!