Αγ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ : Σύλλογος Α’ Δημοτικού Α.Αθανασίου – Ανακοίνωση

Αγαπητοί μας γονείς
Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΪΟΥ τα σχολεία επαναλειτουργούν με αναγκαία προϋπόθεση να έχει γίνει την προηγούμενη ημέρα self-test και να δηλωθεί το σχετικό ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω.
Τα φαρμακεία του χωριού έχουν και διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ τα σχετικά self tests
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr – ΕΨΠ) και αφού επιλέξουν την κατηγορία «Σχολική Κάρτα για Covid -19» στην συνέχεια, αυθεντικοποιούνται με την χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet) σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4727/2020 (Α΄184) και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος.
Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος.
Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID δήλωσης του αποτελέσματος μπορούν να συμπληρωθούν και να υπογραφούν και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ τις 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 12:00 και ο κος Διευθυντής θα δίνει σχετικά έντυπα σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το συντάξουν ή να το εκτυπώσουν