ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Στ. Αναγνωστόπουλος : Επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας»  

Με την επίσημη παρουσίαση των 170 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που στελεχώνουν το συνδυασμό «Δύναμη Αναγέννησης – Νέα Αρχή για τον τόπο μας» ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος 
Παρουσία εκατοντάδων φίλων, συνεργατών και συνδημοτών , οι οποίοι από νωρίς κατέκλυσαν τον χώρο όπου έγινε η παρουσίαση, ο κ. Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο σύνθεσης και νίκης, τονίζοντας ότι πρόκειται για την παράταξη που θα δουλέψει την επόμενη μέρα για το Δήμο και των ανθρώπων που θα εργαστούν για την ανάπτυξη του τόπου. 
«Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε με αγάπη για τον τόπο μας, δύναμη και θέληση να φέρουμε μια νέα πνοή στην περιοχή μας. Με αυτή την αγάπη συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Με αυτή την αγάπη για τον Δήμο μας, με αυτή τη διάθεση για προσφορά. Είμαι περήφανος που ηγούμαι αυτής της συλλογικής προσπάθειας στελεχών, από κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας, με γνώση, εμπειρίες και μεράκι για προσφορά προς το σύνολο των συμπολιτών μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος. 
Αναφερόμενος στο έργο της Δημοτικής Αρχής δήλωσε: «Ως διοίκηση χτίσαμε σε ό,τι καλό βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες αλλά και δημιουργώντας νέες υποδομές. Αξιοποιήσαμε κάθε είδους χρηματοδοτικών εργαλείων (Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, Ταμείο Ανάκαμψης, Πράσινο Ταμείο, κλπ), καταθέτοντας προτάσεις που συντάχθηκαν εξ’ αρχής, για την χρηματοδότηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων και προμηθειών, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 20 εκατ. ευρώ». 
«Ο Δήμος μας χρειάζεται σιγουριά, σταθερότητα, αξιοπιστία για να συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Εμείς ξέρουμε και μπορούμε! Να είστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι, με πίστη και αισιοδοξία, θα τα καταφέρουμε! Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Προχωράμε μαζί! Προχωράμε δυνατά! Συνεχίζουμε!», κατέληξε στην ομιλία του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος παρουσιάζοντας έναν έναν όλους τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο για δεύτερη συνεχή θητεία