ΑΓΡΟΤΕΣ : Κάθοδος των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα την επομένη Τρίτη

Κάθοδος των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα την επομένη Τρίτη Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας – Αναμένεται να ναυλωθούν και λεωφορεία για τη μεταφορά των διαμαρτυρόμενων

Συλλαλητήριο στην Αθήνα με τα τρακτέρ αποφασίστηκε στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ανυποχώρητοι και χωρίς διάθεση για αποκλιμάκωση εμφανίζονται οι αγρότες, παρά τη συνάντηση την περασμένη Τρίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι «φωνές» για δυναμική παρουσία με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων πολλαπλασιάστηκαν και πλέον τα μπλόκα, ακόμη πιο ενισχυμένα, ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, αυτή τη φορά με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το πανελλαδικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου. Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.