Άρεσαν … τα πρωταπριλιάτικα αστεία στο “VIMA THESS” και στο “DELTA THESS”

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Με δύο αναρτήσεις  στα κοινωνικά δίκτυα”VIMA THESS”  και ” DELTA THESS”  τιμήσαμε και φέτος  τo έθιμο της  πρωταπριλιάς 

Αυτά ήταν :  «Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :  “Δημιουργία Μ.Ε.Θ στα σύνορα των δήμων  Ωραιόκαστρο –Λαγκάδα… η στην Σίνδο ;”» από τον υπογράφοντα  : και  «Κουφάλια – Παρα-Πολιτικά : Μυστική συνάντηση Ευσταθιάδη  – Σαραφίδη ! : Από την συνάδελφο που υπογράφει  με το ψευδώνυμο  «Κασσάνδρα» … !
Πολλοί – εντός και εκτός της Β Θεσσαλονίκης  θα χαίρονταν να δουν την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στη Β περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Όμως, αυτό συμβαίνει μόνο την Πρωταπριλιά!
Αντίθετα…  η «εκτόνωση» σχέσεων μεταξύ των κ. κ. Ευσταθιάδη – Σαραφίδη αυτό όντος μοιάζει και είναι ένα  πρωταπριλιάτικο αστείο … !
Τι κι αν η Πρωταπριλιά έπεφτε φέτος Τετάρτη …τα πρωταπριλιάτικα αστεία και οι φάρσες μεταφέρονται!  Σαν τις αργίες!

Η Πρωταπριλιά… !

Η Πρωταπριλιά είναι συνυφασμένη με τα καλοπροαίρετα ψέματα και τις φάρσες και οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το γέλιο που χαρίζει η ημέρα αυτή είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας.
Το γέλιο διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και ενισχύει τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για άτομα που πάσχουν από υπέρταση.
Επίσης, το γέλιο καταπολεμά το στρες, καθώς βοηθά να μειωθούν τα επίπεδα ορμονών όπως η κορτιζόλη («ορμόνη του στρες») και παράλληλα βοηθά να αυξηθούν τα επίπεδα ευεργετικών για την υγεία ορμονών όπως οι ενδορφίνες.
Η διαδικασία αυτή ενισχύει το ανοσοποιητικό κι έτσι η επίδραση του στρες στον οργανισμό είναι πιο ήπια. Παράλληλα, οι ενδορφίνες έχουν φυσική αναλγητική δράση.
Ακόμη, το γέλιο βοηθά να αντιμετωπιστεί η συσσωρευμένη ένταση, καθώς χαλαρώνει τους μύες του σώματος. Μάλιστα, αυτή η επίδραση του γέλιου μπορεί να διαρκέσει έως και 45 λεπτά.
Απολαύστε λοιπόν κάθε χρόνο  αυτή τη χαρούμενη ημέρα και μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με φίλους, με την οικογένεια ή με συναδέλφους.
Μην ξεχνάτε βέβαια ότι τα αστεία και τα ψέματά μας θα πρέπει να είναι καλοπροαίρετα, να μην προκαλούν ταραχή και να μην βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κανενός.
Ευχαριστούμε όλους και όλες που επικοινωνήσατε μαζί μας…
Και του χρόνου!