Άθλος : Μπράβο… Πάνο !

Ο Πάνος Τριανταφύλλου κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Τις τελευταίες δύο ημέρες τα ελληνικά social media έχουν κατακλυστεί με το κατόρθωμα του Στέφανου Τσιτσιπά  στη διοργάνωση ATP Finals, όπου ο 21χρονος τενίστας κατέκτησε το χρυσό, γράφοντας Ιστορία ( τα οικονόμησε φυσικα… και καλά έκανε  ! )
Κάπου ανάμεσα στις αναρτήσεις για τον Στέφανο, όμως, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα ακόμη όνομα, όχι τόσο γνωστό, που γρήγορα προκάλεσε συζήτηση.
Ο Πάνος Τριανταφύλλου, ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο, την ίδια μέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στις 17 Νοεμβρίου, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με αμαξίδιο στην Ολλανδία, μετά από μια σειρά μεταλλίων και διακρίσεων σε παγκόσμια και ολυμπιακά τουρνουά. Το κατόρθωμα του Πάνου Τριανταφύλλου είναι μεγαλειώδες αν σκεφτεί κανείς ότι στη δική του καριέρα δεν υπήρξαν ποτέ χορηγοί, πράγμα που σημαίνει ότι με το απόθεμα των οικονομικών και ψυχολογικών του πόρων παλεύει σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.
Όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία του νεαρού ξιφομάχου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί θαυμασμό
Ο Ελληνοκρουσμενος @PrSidon

Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον Κο Τσιτσιπα, αλλά βρε παιδιά, τον Κο Πανο Τριανταφυλλου γιατί δεν τον βλέπω πουθενά;
Παγκόσμιο κύπελο ξιφασκίας.
????

View image on Twitter
ᴛᴀʀᴋ Aɴᴀɢɴᴏsᴛᴏs ⎊ @anagnostos_

Πολλά μπράβο στον Πάνο Τριανταφύλλου που κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αναπηρικό αμαξίδιο! Χωρίς χορηγούς, χωρίς πρωθυπουργούς θεατές, με πραγματικές θυσίες και κόπους!!! Συγχαρητήρια λεβέντη ????

Νίκος Σωτηροπουλος @NIKSOTIROPOYLOS

Στην κορυφή του κόσμου ο Πάνος Τριανταφύλλου.
Κατέκτησε στην Ολλανδία το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο!
Υπόκλιση παικταρά μου!
Συγχαρητήρια!

Ο Παρατηρητής …