Άδενδρο NEWS : Xαμός στο Τοπικό Συμβούλιο … ! ( Αποκλειστικό)

Χαμός έγινε στο Τοπικό Συμβούλιο στο Άδενδρο το απόγευμα της Πέμπτης με το σοβαρό θέμα που υπάρχει για τις τεχνικές εργασίες που δεν έχει κάνει η διοίκηση Αναγνωστόπουλου εδώ και 3 χρόνια στο Γυμνάσιο – Λύκειο του χωριού.
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρήστος Νύχτας, κάλεσε ξαφνικά την Πέμπτη, μια ώρα πριν τη συνεδρίαση, τους εκπροσώπους από το Σύλλογο Γονέων χωρίς να τους ενημερώσει ότι εκεί θα ήταν και ο δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος , η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κωστοπούλου και ο αντιδήμαρχος κ. Βαϊνάς. Ζήτησε μάλιστα από το Σύλλογο Γονέων να φέρουν μαζί (άκουσον-άκουσον) και το Καταστατικό του συλλόγου τους.
Όταν οι άνθρωποι πήγαν εκεί , βρήκαν έκπληκτοι να τους περιμένουν ο δήμαρχος και οι δύο αντιδήμαρχοι για να τους «μαλώσουν». Πραγματικά, ο πρόεδρος του Τοπικού, ο δήμαρχος και οι δυο αντιδήμαρχοι «επιτέθηκαν» με πολύ βαριές κατηγορίες στο Σύλλογο Γονέων και ουσιαστικά τους κατηγόρησαν ως «υποκινούμενους».
Μάλιστα ο κ. Βαϊνάς επιτέθηκε λεκτικά με πολύ άσχημο τρόπο και βαριές εκφράσεις στην κα Βλαχάκη που ήταν παρούσα… !
Αμέσως οι άνθρωποι του Συλλόγου αποχώρησαν τρομαγμένοι και φοβισμένοι από τις βαριές κατηγορίες που ακούστηκαν εναντίον τους και αύριο Κυριακή έχουν Γενική Συνέλευση για να καταγγείλουν όσα έγιναν. Φυσικά το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια και στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης.
Αναρωτιόμαστε : Από πότε κ. Αναγνωστόπουλε, Κωστοπούλου και Βαϊνά και Νύχτα υιοθετήσατε αυτή τη «σατράπικη» συμπεριφορά απέναντι σε δημότες; Απέναντι σε ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αλλαχτούν κάποια παράθυρα στο σχολείο για να μην παγώνουν τα παιδιά τους το χειμώνα;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να εμφανίζετε στην κοινωνία αυτή την «σατράπικη» και «καθεστωτική» νοοτροπία;
Δηλαδή κάθε φορά που θα αντιμετωπίζετε μια αντίδραση για κάτι που υποσχεθήκατε αλλά δεν το κάνατε, θα πηγαίνετε και θα «τρομοκρατείτε» τον κόσμο για να κλείσουν το στόμα τους;
Κι εσύ πρόεδρε κ. Νύχτα, από πότε την είδες «χωροφύλακας» στο χωριό σου και έχεις το θράσος να απαιτείς από τους Συλλόγους να σου φέρνουν και το Καταστατικό τους;
Που το είδες γραμμένο ότι έχεις δικαίωμα να απαιτείς το Καταστατικό του κάθε Συλλόγου;
Για “ξεφούσκωσε” λίγο. Και μη ξεχνάς ότι εκλέχτηκες ως ανεξάρτητος και όχι με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, για να τρέχεις από πίσω του να τον υπερασπίζεσαι κατηγορώντας τους συγχωριανούς σου.
Κρίμα και ντροπή για αυτά που έγιναν από εκλεγμένους απέναντι σε δημότες.
Ντροπή και κρίμα…
δημότης ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ